Gratis adverteren api

 

Vakantiehuis in Toscane nabij San Gimignano

Vakantiehuis in Toscane nabij San Gimignano
Prijs:
€ 0.00
Bekeken:
18780 keer sinds 07-02-2014, 09:46:33
Telefoon:
+31 (0)0393922580259
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Vakantiehuis in Toscane, in een kleine agriturismo in een heuvelachtig gebied met prachtige vergezichten op slechts enkele kilometers van San Gimignano en vele andere mooie oude middeleeuwse steden. Dit vakantiehuis ligt in het hart van Toscane dichtbij San Gimignano en is een ideale uitvalsbasis om uitstappen en excursies te maken naar de vele stadjes en kunststeden in de omgeving zoals Certaldo, Montaione, Monteriggioni, Colle Val d'Elsa, Volterra, Florence en Siena. In deze kleine agriturismo beleef je zeker een ontspannen vakantie in de Sienese heuvels, omgeven door oude olijfbomen, de wijngaarden van de Chianti, en door de eeuwenoude eikenbossen.
Het vakantiehuis werd recent gerestaureerd en er is verwarming en airconditioning. De eigenaar woont op een domein in een deel van de agriturismo dat niet toegankelijk is voor de gasten. Bij het vakantiehuis is er een overdekte veranda waar er op aanvraag ontbijt wordt geserveerd. Je kunt in alle rust een boek lezen in de mooie tuin van de agriturismo, omringd door olijfgaarden en eeuwenoude eiken. Er is een een terras met barbecue en een houtgestookte oven, een zwembad (6x12m) met parasols, tafels, toelen en ligbedden, en een speelpleintje voor de kinderen. Vanuit de tuin kun je van genieten van het zicht op de prachtige Middeleeuwse stad San Gimignano die gekend is om haar skyline met de vele Middeleeuwse torens.
Het gebied rond San Gimignano is ideaal om het Toscaanse platteland te voet of per fiets te ontdekken. Je kunt ook op de boerderij meehelpen, met de groententeelt of met het oogsten van het fruit. De boerderij produceert en verkoopt zijn eigen Chianti wijn met oorsprongsgarantie (DOCG), Vernaccia di San Gimignano en andere typische producten zoals extra vergine olijfolie, Vinsanto di Tavio, honing, jam en seizoensgebonden fruit en groenten. Je kunt van deze lekkernijen proeven bij een middag- of avondmaal, bereid door Franca, de vrouw des huizes. Je kunt de producten ook kopen in de (wijn)kelder van het domein. 617SG

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)