Gratis adverteren api

 

Hongarije-Fraai gerenoveerd huis (2 verdiepingen + balkon) in een klein heuvel dorpje in de Matra bergen. (eventueel ook voor korte of lange termijn te huur)

Hongarije-Fraai gerenoveerd huis (2 verdiepingen + balkon) in een klein heuvel dorpje in de Matra bergen. (eventueel ook voor korte of lange termijn te huur)
Prijs:
€ 210.00
Bekeken:
1732 keer sinds 18-06-2016, 10:56:20
Telefoon:
+31 (0)036205623337
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Beste Lezer (s),

Dit stenen huis beslaat (2 verdiepingen), woon opp.120 m2 en de kavel grote is 1900 m2.

De beneden verdieping telt een kleine woonkamer, een corridor, een keuken (met boiler), een voedsel opslag plaats en een kleine ’ bij’ keuken.

De boven verdieping heeft 2 slaapkamers, een woonkamer met balkon (fraai uitzicht), een badkamer met toilet en douche en een trap die naar de zolder leidt.

De grote tuin is geheel omheind, heeft een eigen waterbron, een simpele schuur / stal en een kleine ’tuin kas ’.

Qua nutsvoorzieningen is er water, elektra, koken op gas flessen. een sceptic tank, een tegelkachel (beneden) en een houtstook kachel (boven).

Het kleine dorpje heet ’ Varaszo ’ en heeft 3 vismeertjes net buiten haar grenzen liggen.

De Matra bergen lenen zich bijzonder goed voor wandelen, fietsen, mountainbiken, vissen, paardrijden en er liggen diverse thermaal baden in de buurt.

In het nabij gelegen plaatsje ’ Petervasara ’ kunt u terecht voor allerlei winkels, een restaurant, een bank, een markt, een benzine station, kroegen etc.

Het huis is zowel voor korte termijn (7 nachten a raison van 210 EURO) als voor lange termijn (minimaal 6 maanden a raison van 250 EURO per maand kale huur) te huur.

U kunt rechtstreeks contact opnemen met de Nederlandse eigenaresse (Tineke genaamd) die zelf ook in het genoemde dorpje woont. E-mail adres : teblok@gmail.com

Die zal met plezier al u vragen beantwoorden en er zijn ook nog 27 extra foto's opvraagbaar.

Groeten Anton en Maria.

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)