Gratis adverteren api

 

TE KOOP: Vakantieverblijf, B&B in het buitenland (COMPLEET!)

TE KOOP: Vakantieverblijf, B&B in het buitenland (COMPLEET!)
Prijs:
€ 119000.00
Bekeken:
1784 keer sinds 17-01-2016, 13:05:38
Telefoon:
+31 (0)036209616646
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Wij zijn al enige tijd uit Nederland vertrokken en hebben op meerdere plekken in de wereld een B&B, hotelletje, appartementen en campings gehad. Het ondernemen verveelt ons nooit en ook nu weer begint het ondernemersbloed bij ons te borrelen.

Enkele jaren hebben wij een Bed and Breakfast in Hongarije, bovenop een heuvel, met prachtig uitzicht op een idyllisch klein dorp. Het dorp Závod, waar wij op uit kijken, wordt door de VVV ook wel de Parel van Hongarije genoemd. Het heeft een vriendelijke en behulpzame bevolking, omringt door mooie natuur en wordt gekenmerkt door de authentieke Zwabenboerderijtjes waarvan velen al de monumentale status toegekend hebben gekregen. Het is een juweel in de Valleienstreek van Hongarije.

Voor iemand die serieus op zoek is naar een Bed and Breakfast, om deze voort te zetten, is dit een kleine buitenkans. Het vakantie verblijf bestaat uit een vakantiehuis voor 6 tot 8 personen, een glamping blokhut voor 2 personen en een beheerderswoning voor 2 tot 4 personen. Daarbij hebben wij plannen om bij het uitblijven van een serieuze overname kandidaat om het perceel achter de B&B te benutten als campingterrein. We merken dat er veel animo is geweest voor de glamping blokhut, waardoor we plannen hebben om het terrein achter de Bed and Breakfast uit te breiden met minimaal een 5-tal glamping blokhutten. Uiteraard kunnen wij u na overname met u meedenken over deze mogelijkheid. Wij houden na overname in ieder geval contact met u.

Bent u benieuwd naar wat wij als Nederlanders doen in Hongarije? Lees ons complete verhaal op: www.ikvertrekhongarije.nl

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)