Gratis adverteren api

 

Muzieklessen in TJARDA

Muzieklessen in TJARDA
Prijs:
€ 0.00
Bekeken:
2484 keer sinds 21-08-2016, 14:02:47
Telefoon:
+31 (0)725119977
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Muziekcentrum TJARDA: LES OP MAAT

Ieder mens is uniek, dus iedere muzikant is uniek. Daarom krijg je bij Muziekcentrum TJARDA les op maat. Dit betekent dat de lessen gebaseerd zijn op de gedachte dat iedere muzikant zijn eigen, unieke karakter en dus ook expressie heeft.

(Conservatorium) geschoolde docenten
Behalve de leerling heeft ook de docent een uniek karakter. Onze docenten krijgen dus niet van bovenaf opgelegde, vastomlijnde lesmethoden waar ze zich maar in moeten zien te voegen, maar bepalen volledig zelf op welke wijze en in welke muziekstijl ze les willen geven. Bovendien bepalen ze zelf of ze privélessen geven of juist liever groepslessen. Zolang ze maar rekening houden met het unieke karakter van de leerling!! Wij selecteren onze docenten dan ook niet alleen op hun vakkennis (bijvoorbeeld consevatorium geschoold), maar juist ook op hun mensenkennis en flexibiliteit.

Door deze werkwijze zijn er veel docenten die graag les bij ons geven. Hierdoor hebben we inmiddels een groot aanbod aan enthousiaste docenten en kunnen we de juiste leerling aan de juiste leraar koppelen. Het is dan ook niet zo dat TJARDA Muziekschool Alkmaar een leerling van tevoren perse vast aan een leraar koppelt. De leerling kan middels meerdere proeflessen bij meerdere leraren (indien aanwezig) zelf bepalen bij wie hij/zij de lessen wil volgen. Lessen die gevolgd kunnen worden zijn onder andere: drumles, zangles, basles, gitaarles, keyboardles, etc.

LAGE LESTARIEVEN
Door onze werkwijze en samenwerkingsvorm met onze docenten kunnen we de lestarieven zeer laag houden. Let wel: in sommige gevallen zijn onze lessen meer dan de helft goedkoper dan bij traditionele muziekscholen. En dat terwijl je van dezelfde professionele docenten les krijgt. Veel van onze docenten werken of hebben gewerkt bij andere muziekscholen. Bovendien hoef je bij Muziekcentrum TJARDA je lesgeld NIET voor een heel jaar vooraf te betalen. Wel zo makkelijk voor het geval je er tussentijds mee wilt stoppen. Door de lage tarieven hoef je ook niet gedwongen in groepsverband lessen te volgen, maar kun je gewoon gebruik maken van onze betaalbare privélessen.

GRATIS PROEFLES!
Natuurlijk kun je eerst bij ons een gratis proefles volgen. In deze proefles bepaal jij samen met de docent HOE VAAK je les wilt hebben en in welke muziekstijl. Ook kun jij bepalen of dit de docent is die jij zoekt. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je gewoon een gratis proefles volgen bij een van onze andere docenten (indien aanwezig). Schroom niet om hier gebruik van te maken!

FLEXIBELE LESDUUR-EN FREQUENTIE
Bij Muziekcentrum TJARDA kun je grotendeels zelf bepalen hoe lang je les wilt hebben en hoe vaak je les wilt hebben. Zo kun je er voor kiezen om iedere week een half uur te lessen, maar ook om bijvoorbeeld om de week een uur te lessen. Of een keer per maand. Het is maar wat jij wilt.

INDIVIDUEEL LES/DUOLES/GROEPLES
Muziekcentrum TJARDA biedt voornamelijk privélessen aan, zodat onze docenten zich volledig kunnen richten op de unieke wensen van onze leerlingen. Echter, natuurlijk kun je bij Muziekcentrum TJARDA zelf bepalen of je priveles, duoles of groepsles wilt. Dus wil je samen met een vriend of vriendin lessen? Of juist met een hele groep, of alleen? Geef je idee aan ons door en wij vinden de juiste docent voor je.

GOEDKOOP REPERTEREN
Leerlingen die bij TJARDA Muziekcentrum TJARDA lessen kunnen tegen een gereduceerd tarief bij ons repeteren.

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)