Gratis adverteren api

 

Geld verdienen in je eiegen tempo!! wel tot € 500 per week??

Geld verdienen in je eiegen tempo!! wel tot € 500 per week??
Prijs:
€ 0.00
Bekeken:
18000 keer sinds 10-06-2016, 14:15:29
Telefoon:
+31 (0)616112993
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Wordt nu ondernemer zonder risico!!

Of je nu een feest organiseert of mensen vraagt naar een zakelijke mogelijkheid te kijken, altijd zullen mensen geen interesse hebben om wat voor reden dan ook. Een vuist regel is dat 10% van je relaties interesse hebben. Als je geen Nee's kunt accepteren, blijf dan in loondienst.

www.rainbenelux.nl

Maar wil je een serieuze business opbouwen met een product wat een bijdrage geeft aan de welzijn van ieder mens, dan is dit misschien iets voor je.
MLM of Network Marketing is in Nederland, Belgie en West Europa een relatief onbekend fenomeen. Maar inmiddels is men ervan overtuigd dat deze manier van producten verkopen de economie gaat beheersen. De ene na de andere winkelketen (V&D, Schoenenzaken, Halfort, etc,.) gaat failliet.
In een aantal landen, de USA en Azie voorop, zijn er tienduizenden top verdieners met inkomsten ruim boven de "Balkenende norm", 180.000 euro per jaar. In een aantal landen gaat de discussie er al lang niet meer over OF het business model werkt, maar WELK bedrijf de beste opportunity heeft.
De Direct Selling Industrie zet meer dan $150 miljard om wereldwijd, internationale bedrijven als Herbalife, Vemma, aloe Vera, living, en nog veel meer zijn beursgenoteerd en transparant voor analisten.

Meer weten mail ons of bekijk onze website: www.rainbenelux.nl

De vraag komt op: Waarom lopen Nederland en Belgie achter?
Daar zijn een paar redenen voor. Op de eerste plaats heeft West Europa een ander sociaal klimaat dan de USA of Azie. In die landen betekent geen baan/ inkomsten dat je al snel op straat staat. De noodzaak daar om een plan B te hebben, een achterdeurtje voor het geval je hoofd inkomen wegvalt, is nog groter dan in West Europa.

In het verleden hebben veel mensen geprobeerd een MLM organisatie te bouwen zonder kennis van zaken, promoten het concept als "snel rijk business" en faalden daardoor hopeloos. Met name "downgrading" is een bekend fenomeen in MLM, je start met enthousiaste mensen, en je eindigt met distributeurs die er geen fluit van begrijpen door gebrek aan training.

Info: www.rainbenelux.nl

Bouw nu echt zelf een netwerk (lees verkooporganisatie) en ontvang op 9 verschillende manieren commissie over de totaalomzet, aanbrengen distributeurs, levering producten, etc van de andere mensen die jij min of meer opleid en begeleidt. Je bent hun persoonlijke coach, het is dus van belang om de mensen in je netwerk succesvol te maken. Om verwarring te voorkomen, dat gaat niet eindeloos door, elk bedrijf moet een goedgekeurd beloningsplan hebben.
Rain internationaal biedt u nu de mogelijkheid om die business op te zetten. Het product is een superfood gemaakt uit natuurlijke zaden, 100% biologisch. Als unieke MLM bedrijf zijn wij op zoek naar ambitieuze, enthousiaste, commercieel en gedreven personen. Opleiding, achtergrond en/of ervaring niet relevant, wel ambitie. Wij zoeken uitsluitend ambitieuze personen!!!
Waarom Rain Internationaal:
• Bewezen MLM bedrijf met de meest uitgebreide beloningsplan?
• Wij bieden hoogwaardige producten soul, Core en Form;
• Onze producten zijn biologisch getest en gecertificeerd;
• Zeer goede verdiensten op parttime of fulltime basis;
• Geen risico en Laagdrempelig, Onbeperkte Carrière mogelijkheden en Onbeperkte levels;
• Werken vanuit huis, Eigentijds indeling, Gratis training en opleiding;
• Transparantie, Bewezen MLM succesformule

Wij bieden u de mogelijkheid uw eigen business op te starten. Uw succes heeft u zelf in de hand!
Herkent u zich in bovenstaande en wilt u een kennismakingsgesprek (geen verkoop), of wilt u een presentatie bijwonen, maakt dan vrijblijvend een afspraak en mail ons pieter.debraal@rainbenelux.nl. En dan mailen of bellen wij u terug www.rainbenelux.nl

Alleen serieuze reacties voorzien van naam en contactgegevens worden behandeld.

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)