Gratis adverteren api

 

Compleet gerenoveerd hoekhuis in Kloosterzande

Compleet gerenoveerd hoekhuis in Kloosterzande
Prijs:
€ 99000.00
Bekeken:
8096 keer sinds 20-05-2014, 21:27:51
Telefoon:
+31 (0)114681898
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Mooie, gerenoveerde hoekwoning te koop in Kloosterzande. In Kloosterzande bevindt zich een grote supermarkt, wat winkeltjes, een gezellig pannenkoekenhuis, friettent en een groot buitenzwembad, bovendien ligt de woning op drie minuten afstand van het Scheldestrand waar het zowel in de zomer als winter heerlijk toeven is.
Het huis is compleet instapklaar. Ruime woonkamer, drie slaapkamers, nieuwe badkamer, nieuwe keuken met inbouwapparatuur (vaatwasser, gaskookplaat, oven, afzuigkap en koelkast). Gestuukte wanden, modern kwaliteitslaminaat in het hele huis. Volledig nieuwe CV installatie met nieuwe radiatoren en een vernieuwde meterkast. Grotendeels kunststof kozijnen met dubbel glas. Zonnige tuin met vrij uitzicht op de polder.
Deze woning is perfect voor starters of een gezin met 2 kinderen. Aan de buitenkant de charme van een oude dijkwoning, binnen het comfort van een nieuwbouwhuis.
Wacht niet langer en kom gauw een kijkje nemen, nu de rente lekker laag staat en u voor minder dan de helft van de gemiddelde huurprijs in deze omgeving bezitter kunt worden van uw eigen droomhuisje. (Adres: Groenendijk 84 in Kloosterzande.)
Bel voor een bezichtiging met de makelaar: 0115-696774

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)