Gratis adverteren api

 

Hongarije: Authentiek Hongaars huis in schilderachtige omgeving met meer dan 3000 m2 eigen land

Hongarije: Authentiek Hongaars huis in schilderachtige omgeving met meer dan 3000 m2 eigen land
Prijs:
€ 14372.00
Bekeken:
7951 keer sinds 23-07-2016, 15:55:09
Telefoon:
+31 (0)036205623337
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Beste lezer (s),

Dit authentiek Hongaars huis ligt in een klein dorpje welke gelegen is in de provincie ’ Heves ’ waarvan het noordelijke deel beter bekend staat als de Bukk bergen.

Deze betreffende omgeving staat bekend om de gastvrije bevolking, de rust, de stilte, de natuur en het relatief lage bevolkings aantal. Het kan heel goed wezen dat u op uw wandeling niet of nauwelijks iemand tegenkomt en dat alles gelegen op een kilometer of 125 km van de hoofdstad. Indien u met het openbaar vervoer vanaf de hoofdstad naar aldaar wilt gerake kunt u het dorpje middels de bus (1 overstap) goed bereiken.

Over het pand zelf : de woon opp. is 70 m2, de kavel grote meer dan 3000 m2 (de eigenaar weet het niet precies en een deel bestaat uit bos) en verder zijn aanwezig : 2 kamers, een simpele keuken (aparte ingang), een eenvoudige badkamer (toilet en douche), water, elektra, gas (convectoren), een plek (schoorsteen aanwezig) voor een hout stook kachel, aansluiting op de riolering, een eigen waterbron in de tuin en een aansluiting op de kabel.

Het genoemde bedrag is een v.o.n. prijs (wederom, zoals voor al onze advertenties, is de wisselkoers defensief berekend en wel op 295 HUF tegen de EURO) en er zijn meerdere foto’s opvraagbaar via onze website alwaar dit nummer 839 is.

Groeten Anton en Maria.

p.s. ik (Anton Wetters) ben ook te vinden op linkedin

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)