Gratis adverteren api

 

Hongarije-Solide L-vormig huis in fraai berg dorpje nabij thermaal bad (gehele jaar open)

Hongarije-Solide L-vormig huis in fraai berg dorpje nabij thermaal bad (gehele jaar open)
Prijs:
€ 12000.00
Bekeken:
6614 keer sinds 07-05-2016, 10:25:22
Telefoon:
+31 (0)036205623337
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Beste lezer (s),

Dit objekt ligt in het uiterst fraaie en tevens fraai gelegen dorpje ’ Szajla ’ welke het laatste dorpje in de vallei is.

Eerts even iets over de omgeving en het dorpje. Het miniscule dorpje heeft niets anders dan een eigen postkantoor. Het nabij gelegen dorp ’ Bukkszek ’, op ongeveer 5 km. afstand, biedt echter zaken aan als het beroemde lokale thermaal bad (het gehele jaar open), diverse restaurants, winkels, kroegen en aanverwante zaken die van belang zijn. Neemt u er s.v.p. gewag van dat de huis prijzen in Bukkszek van een geheel andere orde zijn dan in boven genoemd dorpje. Het is feitelijk (nog) een buiten kansje.

De omgeving leent zich bij uitstek voor wandelen, fietsen, moutainbiken, vissen, paardrijden en uiteraard water aktiviteiten gerelateerd aan het thermaalbad. Kortom voor de zoeker van rust, ruimte, bossen, bergen, natuur en zuivere lucht.

Aanwezig zijn : woonopp. 75 m2, bebouwings opp. 90 m2, kavel grote : 300 m2, 2 kamers, een entree ruimte, een voedselopslag plaats, een keuken, een badkamer (toilet en douche), een kelder, nog een (woon ? ) ruimte nabij de stal, elektra, water, gas (convectoren), een tegelkachel, een houtstookkacheltje en een sceptictank.

De koopprijs is 12.000 EURO kosten koper. Alhier ter lande zijn wij een erkend makelaar en, indien werkzaam in deze branche, schrijft de Hongaarse staat het hebben van een dergelijke licentie voor. Op onze huis site wordt dit objekt nummer 805 en er zijn 15 foto’s opvraagbaar.

Groeten Anton en Maria.

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)