Gratis adverteren api

 

Hongarije-Historisch riant landhuis aan de voeten van de Bukk bergen

Hongarije-Historisch riant landhuis aan de voeten van de Bukk bergen
Prijs:
€ 250000.00
Bekeken:
7025 keer sinds 16-04-2016, 11:12:28
Telefoon:
+31 (0)036205623337
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Beste lezer (s),

Allereerst de mededeling dat de eigenaar slechts met binnen foto’s en het getoonde schilderij (zo zag dit landhuis er ongeveer 100 geleden uit) wenst te adverteren.Buitenfoto’s van dit landhuis, aan de voeten van de Bukk nationale park gelegen, zijn slechts op verzoek opvraagbaar. Daar heeft hij een persoonlijke reden voor.

Aanwezig zijn / is : totale woon opp. 400 m2, kavel grote 5000.m2. Alle aanwezig nutsvoorzieningen, deuren, ramen en dak zijn rond 2002 volledig vernieuwd waarvan akte. Voorts : 4 slaapkamers, een fraaie keuken, een enorme moderne badkamer, 2 terrassen en een aantal aangesloten open ruimtes die waarlijk oude tijden kunnen doen terug keren en bij wijze van spreken voor concerten / dans feesten - theater voorstellingen en aanverwante zaken dienst kunnen doen. Alle aanwezige inrichting (op wat prive zaken na) zoals 2 gas fornuizen, vaatwas machine, koelkast gaan mee in de v.o.n. prijs van 250.000 EURO. De eigenaar heeft ook een lokale wijnkelder te koop, in het dorpje zijn er talloze aanwezig. De Bukk bergen lenen zich bij uitstek voor wandelen, mountainbiken, fietsen, vissen, grot bezoeken, paardrijden en allerlei aktiviteiten richting thermaal baden (op 30 minuten rijden afstand).

Het dorpje zelf beschikt over gorte coop supermarkt en enkele andere kleine levensmiddelen winkeltjes, 2 kroegen, een postkantoor, een kleuterschool en enkele gasthuizen alwaar men kamers van prive personen kan huren voor overnachtingen.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op acwetters@hotmail.com en neemt u er s.v.p gewag van dat wij alhier ter lande een erkend makelaar zijn en dat de Hongaarse staat, indien werkzaam in deze branche, een dergelijke licentie als vereiste stelt. Onze eigen huis site is overigens tijdelijk buiten dienst.

Groeten anton en maria.

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)