Gratis adverteren api

 

Hongarije - Riant (vrij) gelegen volledig gerenoveerde panden in de bergen met 18.000 m2 eigen land

Hongarije - Riant (vrij) gelegen volledig gerenoveerde panden in de bergen met 18.000 m2 eigen land
Prijs:
€ 155000.00
Bekeken:
6918 keer sinds 15-01-2016, 11:29:25
Telefoon:
+31 (0)036205623337
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Beste lezer (s),

Dit pand gaat op onze website nummer 800 worden doch staat ten tijde van deze plaatsing (14 -01-2016) nog niet op onze huis site. Evengoed kunt u gerust meer informatie opvragen via deze of onze huis site. We kunnen u, desgewenst, afbeeldingen van 1 tot 13 MB toesturen, op deze site kunnen we niet veel grote afbeeldingen plaatsen, helaas.

Pand 800 is gelegen in een piep klein bergdorpje (Bukk Bergen) met slechts een tiental huizen en slechts 1 café en 1 klein winkeltje. Alles is rust, stilte, ruimte en natuur.

Voor grotere zaken zoals diverse supermartken, een bank, een postkantoor, diverse restaurants kunt u terecht in het nabij gelegen (2.5 km.) dorpje ‘ Petervasara ‘ .Talloze attacties als vismeren, thermal baden (Bukkszek, Eger) , manege’s en tientallen wandel en mountainbike mogelijkheden alsmede ski pistes liggen in het nabij verschiet.

Het genoemde bedrag is een v.o.n. koopprijs en de enorme kavel (3 kadaster nummers) ligt binnen de gemeente grenzen (volledig vrije en aan de flanken van het dorpje) en kan aldus direct op uw naam worden overgeschreven.

De panden zijn volledig gerenoveerd en voldoen aan ‘ westerse ‘ comfort eisen zonder de authenticiteit te hebben verloren. Het volledige (nieuwe) interieur gaat mee in de prijs en aldus is het object direct te betrekken en te bewonen. Een ideale plek voor de rust zoeker en op zeker ook voor de paarden houder c.q. liefhebber.

De totale bebouwings opp. is 160 m2 waarvan 40 m2 alszijnde een terras met beton stenen en aldus is de woon opp. 120 m2. Aanwezig zijn / is in het hoofdgebouw : Woonkamer annex moderne keuken (5x6), een hal met apart toilet en aparte bergruimte met wasmachine, een slaapkamer (4x4) en daarnaast gelegen een ruime badkamer met dubbel wasbekken/toilet en inloop douche.

Het bijgebouw (de vroegere schuur) telt 2 slaapkamers (3x4), een badkamer met lavabo/driehoeksbad/toilet en een opslagplaats (5x4) die gebruikt wordt als stapelplaats voor tuintafel/stoelen/fiets/werkgerief/bosmaaier, grasmachine en een zolder.

Het pand telt ook inrit c.q. parking. Qua nuts en andere voorzieningen zijn aanwezig: Leidingwater, aardgas, CV in beide gebouwen, een sceptictank van 10 m3, 7 zonnepanelen (eenvoudig uit te breiden tot 12, dus plus 5) waardoor er niet of nauwelijks kosten voor de elektra zijn, satelliet TV, internet en een eigen waterbron om het erf te besproeien.

Groeten anton en maria.

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)