Gratis adverteren api

 

Hongarije-Boedapest hyper modern app.+terras(60 m2) + garage

Hongarije-Boedapest hyper modern app.+terras(60 m2) + garage
Prijs:
€ 147118.00
Bekeken:
6911 keer sinds 25-08-2015, 11:04:48
Telefoon:
+31 (0)036205623337
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Beste lezer (s),

Dit appartement staat ten tijde van deze plaatsing (25 augustus) niet op onze hoofdsite aangezien die het vrijwel niet meer doet en van struktuur en naam gaat veranderen. De achter uitgang ' com ' wordt vervangen door ' hu '. De struktuur van de nieuwe site is inmiddels klaar doch de invulling nog niet, naar verwachting gaat de nieuwe site tegen 28 / 29 augustus online.

Op de nieuwe site gaat dit objekt 771 worden. Aanwezig zijn / is : woon opp. 75 m2, terras-balkon opp. 60 m2, 3 kamers, een grote open keuken, 2 badkamers met toilet, alle nutsvoorzieningen, een lift (het app. ligt op de 1e verdieping) een een garage. Het geheel is gelegen in district 13 en allerlei voorzieningen als winkels, restaurants en openbaar vervoerlijnen liggen op loop afstand. De maandenlijkse kosten voor gebouw onderhoud (dus buiten de nutsvoorzienigen) bedragen 26.200 HUF (iets minder dan 90 EURO).

Neemt u er voorts gewag van dat de trek naar de hoofdstad onvermindert voort duurt. Van leeg staande woningen is geen sprake en de druk (vraag naar huurwoningen) is groot aangezien een groot gedeelte van de bevolking een aankoop niet of nauwelijks kan bekostigen en de hypotheek verstreking verre van eenvoudig is. De jaarlijkse prijsstijgingen voor aankoop bedragen tussen de 2 en 3 %. Al met al is Boedapest een groeiende metropool waar u eventuele belegging, zeg maar gerust, risikoloos is. Indien u wenst kunnen we voor lange termijn huurders zorgen, daarvoor het huurkontrakt regelen met bijkomende zaken als de betalingen door de huurder(s) van de nutsvoorzieningen, en de maandelijkse financiele zaak (huur inkomsten) direkt naar uw eigen rekening alhier of elders. Kwestie van goede afspraken en regelingen middels dat zelfde huurkontrakt.

Ik heb zelf 1.5 jaar in de hoofdstad gewoont en wel in 3 verschillende districten en ken Boedapest daardoor van binnen en buiten, Hongarije overigens ook alwaar ik thans 15 jaar woon.

Genoemd bedrag is een v.o.n. aanschafprijs berekend op een defensieve koers van 295 HUF tegen de EURO. Er zijn dus geen additionele kosten boven de genoemde prijs. De eenmalige staatsbelasting (4%), het werkgeld voor de advocaat (de beschrijvings kosten), een nieuwe inschrijving in het kadaster en ons werkgeld zitten in het aanschafbedrag verwerkt. Van elke stap komt een officiele bon. Dat geldt overigens voor alle prijzen m.b.t. de andere panden in onze advertenties.

Neemt u er voorts gewag van dat (in ieder geval in de hoofdstad) de markt voor minmaal 90 % in handen is van grote makelaars kantoren en voor hen geldt een prijs opslag van minimaal 10 %.Indien u in Boedapest bent zult u opvallend weinig ' te koop ' borden aantreffen op de diverse panden. Grote kantoren met aanverwante overhead kosten lijken dan de enige mogelijkheid. Vandaag bedroegen de aanbiedingen van prive personen in alle districten 80 in getal tegen 1915 door grote makelaar kantoren. Dus op 25 augustus en uiteraard binnen bepaalde zoek kategorieen zoals bv. een prijs limiet, met balkon, met lift, minimaal 2 kamers etc.

Zonder uitzonderingen komen al onze objekten rechtstreeks van de prive markt. Uiteraard verdienen we wel onze commissie maar die staat niet in de schaduw van boven genoemde bedrijven. Mocht u een appartement in een andere district zoeken kan kunnen we die eenvoudig voor uw zoeken. Daarvoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Zaken als het afsluiten van een verzekering, het openen van een bankrekening alhier ter lande (internet bankieren, in het Engels dan) en het overschrijven van de nuts voorzieningen worden uiteraard ook voor en met u geregeld.

Alhier ter lande zijn wij (Anton en Maria) een erkend makelaar en indien werkzaam in deze branche is het hebben van een dergelijke licentie een vereiste door de Hongaarse overheid.

Mocht u naar alhier willen emigreren dan kunnen wij u desgewenst eenvoudig assisteren met het verwerven van een residentiekaart, een staats ziekte kosten verzekering (kosten 27 EURO per maand - recentelijk verhoogd door de Hongaarse staat - en voor gepensioneerde gratis) , het importeren van u auto en aanverwante zaken.

Via deze site kunt u gerust meer informatie / foto's opvragen of op mijn prive hotmail adres : acwetters@hotmail.com

Telefonisch kunt u mij / ons bereiken op : 00-36-20-562-3337

Groeten Anton en Maria.

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)