Gratis adverteren api

 

Hongarije-groot pand+stal(200 m2) + 6800 grond op unieke berg lokatie

Hongarije-groot pand+stal(200 m2) + 6800 grond op unieke berg lokatie
Prijs:
€ 69855.00
Bekeken:
7426 keer sinds 27-03-2015, 10:31:44
Telefoon:
+31 (0)036205623337
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Beste lezer (s),

Dit unieke pand (vnl. door de lokatie) staat ten tijde van deze plaatsing (27 maart 2015) nog niet op onze hoofdsite alwaar het nummer 664 gaat worden.

Pand 664 ligt in het bergdorpje ' Matracserpuszta ' een klein dorpje verscholen in de Matra bergen met slechts 22 kavels (woningen), 1 manege en een gastenpension. Het dorpje heeft dus geen winkel, cafe of aanverwante zaken.

Dat soort zaken kunt u wel vinden in het nabij gelegen (4 km.) dorpje
' Matranovak ' . Neemt u er overigens wel gewag van dat de weg van Novak naar Cserpuszta niet geschikt is voor laag op de wielen staande auto's.

In Matranovak bestieren ' Eva en Harrie Meevissen ' (een Hongaars - Nederlands echtpaar) reeds jaren een pension c.q. restaurant. Beide zullen u graag als goede ' buren ' ter zijde staan indien u ter plekke assistentie, van welke aard dan ook, nodig mocht hebben. U kunt hen vinden op : www.berekfogado.hu

Pand 664 heeft 3 kamers, 1 voorkamer, 2 badkamers met WC, een keuken en een entree terras. De stal op de kavel van 6800 m2 heeft een lengte van 20 en een breedte van 10 meter. Er is elektra, water
uit een eigen bron, een sceptictank en verwarming op hout.

Neem er voorts gewag van dat er heus werk aan de winkel is om het geheel in uw droomhuis te veranderen. Er is geen werk aan de winkel om uw droom lokatie te veranderen het geheel is prachtig gelegen met een schitterend uitzicht over de hele (bergachtige) omgeving.
Tevens een fantastiche plek om paarden te (gaan) houden.

Alles is 1 bonk natuur, ruimte, zuivere lucht een aanverwante zaken.

Op : www.maplandia.com/hungary/heves/matracserpuszta en op
www.mapcarta.com (om maar enkele te noemen) kunt meer
informatie en foto's van de schitterende omgeving aan treffen.

Het genoemde bedrag is een v.o.n. aanschafprijs.

Alhier ter lande zijn wij (Anton en Maria) een erkend makelaar en indien werkzaam in deze branche is het hebben van een dergelijke licentie een vereiste door de Hongaarse overheid.

Mocht u naar alhier willen emigreren dan kunnen wij u desgewenst eenvoudig assisteren met het verwerven van een residentiekaart, een staats ziekte kosten verzekering (kosten 23 EURO per maand en voor gepensioneerde gratis) , het importeren van u auto en aanverwante zaken.

Via deze of onze hoofdsite kunt u gerust meer informatie opvragen.

Groeten Anton en Maria.

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)