Gratis adverteren api

 

Slagroompatronen Kidde

Slagroompatronen Kidde
Prijs:
€ 15.95
Bekeken:
13505 keer sinds 16-06-2014, 18:47:17
Telefoon:
+31 (0)235563248
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

De absolute top onder de universele slagroompatronen: Kidde. Geschikt voor de meeste merken slagroomspuiten / slagroombussen zoals Mosa, Kayser, Liss en natuurlijk Kidde. Niet navulbaar, dus voor eenmalig gebruik.
Naast een gewijzigde samenstelling blinken deze patronen uit in een ongekend gelijkmatige vulling. Met recht kunnen we hier spreken van een A1 patroon. Voor perfectionisten die uit zijn op een perfect resultaat. Een patroon is goed voor 0,5 liter slagroom en een doos bevat 50 patronen.
Waarschuwingen: Bewaar slagroompatronen koel (beneden 50 graden Celcius) en droog. Slagroompatronen staan onder druk; niet doorboren, in vuur gooien of welke actie(s) dan ook die de patroon kunnen beschadigen. Pas op met het inhaleren van dampen, door verkeerd gebruik kan je gezondheid in gevaar komen. Hou de slagroompatronen buiten het bereik van kinderen en/of minderjarigen. Gooi slagroompatronen nooit vol weg.
Live & Look Better Products en haar leverancier(s) zijn niet aansprakelijk voor verwondingen, sterfgevallen of welke andere vorm van letsel die door misbruik van deze producten kan worden veroorzaakt.

Doos Kidde patronen 50 stuks € 15,95 excl verzendkosten

COMBINEER JE BESTELLING MET ANDERE PRODUKTEN EN BESPAAR OP DE VERZENDKOSTEN.

Verzendkosten:

Tot en met 3 dozen € 6,25
4 t/m 6 dozen € 6,75
7 t/m 9 dozen € 7,95
10 t/m 12 dozen € 8,95

Afhalen in Hoofddorp is tijdens kantooruren mogelijk, uitsluitend op afspraak..
Via onze website is het mogelijk om met IDEAL te betalen. Betalingen voor 15.00 uur bijgeschreven worden dezelfde dag verstuurd.

Wij verzenden uiterst discreet in een blanko verpakking zonder naam afzender.

Levering uit voorraad: betaling vóór 15.00 uur op onze rekening bijgeschreven, bestelling nog dezelfde dag verstuurd.

Foto`s

Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)