Gratis adverteren api

 

ICT student maakt goedkope WordPress webshops | €300,00

ICT student maakt goedkope WordPress webshops | €300,00
Prijs:
€ 300.00
Bekeken:
2437 keer sinds 11-07-2016, 15:13:16
Telefoon:
+31 (0)30 320 0922
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Wilt u graag goedkoop een goede webshop laten bouwen? Wanneer u opzoek bent naar een hele goedkope oplossing om online producten te verkopen is WordPress een goede oplossing. WordPress is niet zo professioneel als Magento maar voor een heel laag bedrag kunt u al een goede webshop bouwen die u in de toekomst verder kunt uitbreiden.

Ik ben een ICT student en ik kan al vanaf €300,00 ex btw met WooCommerce een hele professionele webshop voor u bouwen. Bij een WordPress website heeft u alle basis functies die u nodig heeft om online producten te etaleren en klanten kunnen deze producten kopen via iDeal. iDeal kunnen via inbegrepen in de prijs voor u installeren via Sisow of Mollie.

WordPress is populair omdat het heel gemakkelijk is in het gebruik, flexibel in het uitbreiden van de functies en WordPress websites zien er grafisch heel professioneel uit.

Op onze website vind u meer informatie over de functies die wij voor u kunnen inbouwen in uw webwinkel. Neem even contact met ons op om uw project vrijblijvend met ons te bespreken.

Foto`s

Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)