Gratis adverteren api

 

Speciale lpg bougies voor uw auto

Speciale lpg bougies voor uw auto
Prijs:
€ 7.00
Bekeken:
2843 keer sinds 19-03-2015, 15:21:21
Telefoon:
Niet beschikbaar
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Wat is het voordeel van Gas Super bougies?

Lpg Gas bougies zijn in staat om weerstand te bieden tegen materiaal erosie, omdat er edelmetalen worden gebruikt, is het mogelijk een midden elektrode van slechts 0,6 mm te gebruiken, dit leidt ertoe dat de ontstekingsspanningsbehoefte wordt gereduceerd en maakt het mogelijk de midden-elektrode bijzonder slank vorm te geven waardoor kan worden gezorgd voor een gelijkmatige verspreiding van het vlamfront bij ontsteking, met als bijkomend voordeel dat er hierdoor geen roetafzetting in de ringruimte ontstaat (deze wordt verbrand).

Het materiaal maakt het verschil De Gas Super-bougies voor auto’s met een LPG of een Aardgas installatie, zijn met een chroomlegering bedekt. Deze toepassing is voor deze Gas Super Bougie speciaal ontwikkeld.

De Nikkel Chroom laag is beter bestand tegen de agressievere (dan benzine) ontbranding van LPG dan dat bij reguliere bougies het geval is.

Langere levensduur van de bougie in vergelijking met traditionele bougies

Betere ontstekingsvonk waardoor het aanslaan van de motor versnelt. Bij een correcte verbranding heeft u altijd een lager verbruik. Risico op backfire wordt hiermee heel sterk verminderd. Warmtegraad afgesteld voor LPG en Aardgas motoren. Bougie correct afgesteld voor LPG en Aardgas motoren. Betere ontstekingsvonk waardoor het aanslaan van de motor versnelt.

Bij een correcte verbranding heeft u altijd een lager verbruik. Lagere koolwaterstof gassen uitstoot. De emissie-eis van de giftige uitlaatgassen wordt hierdoor verminderd.

De levensduur van de eventuele aanwezige katalysator wordt dankzij verlaagde uitstoot van de koolwaterstofgassen verlengd.

Prijs per stuk incl. BTW vanaf € 7,00

Verzendkosten ( € 6,30) naar een adres in Nederland te versturen .

Zie onze webshop voor welk Gas-bougie er voor uw auto beschikbaar is, of mail ons uw type auto en uw gewenste aantal gas-bougies


LPG Onderdelenshop

Edisonweg 14b

1821 BN Alkmaartel : 072-5826928

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)